Huisartsenpraktijk

Beenakker & Van Soerland

Hoofdweg 174
3067 GJ Rotterdam
T: 010 4200938


> E-mail de praktijk

Spoednummers

08.00-17.00u

010 - 4204757

17.00-08.00u
weekend+feestdagen

010 - 2799262

Nieuws

Geachte patiënt,

 

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte brengen van actuele informatie, onder andere:

  • data griepprik
  • vakanties / afwezigheid huisartsen

 

 

13-06-2018
Privacy beleid

Wat doet de huisarts met mijn persoonlijke gegevens?  De huisartsen van HAP Beenakker en van Soerland gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt als dat nodig is voor de behandeling. De gegevens worden zorgvuldig bewaard. Voortdurend wordt een back-up gemaakt van de digitale patiëntengegevens.  Wie kan mijn gegevens bekijken?  Alleen medewerkers van de praktijk die daar toestemming voor hebben, kunnen de gegevens van patiënten bekijken. Zij moeten zich houden aan de geheimhouding..  Waar worden mijn gegevens voor gebruikt?  Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de behandeling of zo nodig in belang van andere doeleinden (medische informatieverstrekking na uw toestemming).   Hoe lang bewaart de huisarts mijn gegevens? Medische gegevens worden minimaal vijftien jaar bewaard, tenzij het voor uw gezondheid belangrijk is dat ze langer worden bewaard.

Onze website is AVG proof


13-06-2018
vakanties

Over Vakanties 2018

 

dr v Soerland  en dr Bos    14 juli t/m 5 aug. 2018

 

dr Beenakker en dr Croles 4 aug  t/m 23 aug 2018

16-06-2017
Botox- en injectable behandeling

Onvermatig transpireren (hyperhidrosis) aan de oksels of handpalmen

Overmatig transpireren kan een ernstig probleem vormen in de dagelijkse omgang. Er bestaat een doeltreffende behandeling door middel van botox injecties. Deze behandeling wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed maar kan uitgevoerd worden in onze praktijk. Het effect houdt 4 -6 maanden aan en kan daarna herhaald worden. Voor informatie kunt u terecht bij de assistente en dr Beenakker

 

Botox (botulinetoxine) behandeling bij migraine

Bij migraine kan een behandeling van de frons rimpel effectief zijn in voorkomen van aanvallen en de ernst van de aanvallen. Deze behandeling wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed maar kan uitgevoerd worden in onze praktijk. Het effect houdt 4 -5 maanden aan en kan daarna herhaald worden.

Voor informatie kunt u terecht bij de assistente en dr Beenakker

 

Cosmetische behandelingen: botox- en injectable behandelingen

Voorhoofdsrimpels, frons rimpels en kraaiepootjes kunnen met botox effectief behandeld worden. Daarnaast kunnen rimpel behandelingen uitgevoerd worden met fillers / injectables (neuslippen plooi, mondhoeken, fijne rimpels rond de mond) en behandelingen aan jukbeenderen, kin en lippen uitgevoerd worden. 

Voor informatie kunt u terecht bij de assistente en dr Beenakker

 

1 2 3

herhaalrecepten

Voor het opgeven van herhaalrecepten klikt u
op dit vakje. Na het invullen van uw naam, adres, geboortedatum en de naam van uw apotheek kunt u aangeven welke medicijnen u wilt bij bestellen.

e-mailconsult

Wij bieden u de mogelijkheid een vraag
per e-mail te stellen aan een
van de huisartsen of onze praktijkondersteuner.
 

nieuwe patiënten

Nieuwe patiënt kunnen zich op deze manier aanmelden in onze praktijk.
Hier vindt u de procedure.
 

reizigersspreekuur

Onze praktijk is een gecertificeerd
reizigersadvies- en vaccinatiecentrum. Ook patiënten die niet zijn ingeschreven in onze praktijk zijn welkom op dit spreekuur.